Monday 14 March 2016

Error d'això

Aquesta entrada promou l'error com a entrada i sortida a les situacions en què habitualment ens avancem a la resta d'esdeveniments i esdevenimentes, agradabuloses i nuvolístiques ennuvolades. Bossa de plàstic. Segueix l'extra.

Peu de text per a un i una imatge que és formada de lletres i en darrer terme per paraules. Cal avançar cap a la cosa i l'avançar ens fa pensar i es fa més en la línia típica que traça un dels requadres que es volen de tapar els grafits. Error quan es creu que és error.(enllaç)

Dibuixa una línia sense que sigui línia i més com a separació de dues àrees de color diferenciat. A més, tot passejant per l'ahir. A l'endemà ho va trobar tot tapat, havien desaparegut les lletres, això és tot el que sabem, i ho sabem ben bé del cert.

Fins aquí he estat capaç de posar tres enllaços! Visita'ls i no els visitis, i en tot cas, (continua més endavant, a sota de la corrua d'imatges)



(ve d'abans de les imatges, dins d'aquesta mateixa entrada del bloc / blog) que vagin fent la seva i tu vés fent la teva. Torna a passar una bossa de plàstic.
Aquest esdeveniment és intern, un afer intern que va d'un correu electrònic a un altre, entre l'aprofitament de la tecnologia i la definició de correu electrònic en xarxa o en línia (que separa dues àrees de color diferenciat)(enllaç a correu)

*correu electrònic INFORM Sistema d'enviament i recepció de missatges entre dos o més usuaris per mitjà d'una xarxa informàtica. La bossa de plàstic insisteix a tornar a passar, a voler tornar a passar, i ara ho fa volant, enlairant-se per l'efecte del vent suau que bufa i arriba a la bossa de plàstic. Hem ampliat la lletra per facilitar la lectura a la lectura.

Etiqueta llarga per a una entrada de text al bloc:
ara poso una etiqueta ben llarga com aquell qui no vol la cosa i fins on pot arribar a ser de llarga una etiqueta com aquesta que es vol llarga per provar el propi sistema d'ocupació de l'espai lingüístic a prop del text de l'entrada però ja situat obertament darrera de totes les altres etiquetes que mai han volgut provar la seva capacitat d'extensió dins un espai com aquest i que a més va just després de l'etiqueta del pop art abstracte, (de la mida de les etiquetes, malgrat que hi apareixen en majúscula)(un cinquè enllaç)

No comments:

Post a Comment