Friday 29 May 2015

He tocat la guitarra amb la camisa del Josep a la Nau Estruch a Sabadell

Plus Extra Cymbals Bonus (Platerets-címbals)

versió llarga (Long) "Plus Extra Bonus Video"


 
La guitarra clàssica amb distorsió !!! amb micròfons de contacte.
I l'Extra Bonus amb els platerets o címbals, també amb els micròfons de contacte.

Altres texts:
1)

Heus ací una cosa que grava de la qual en surt una mica de suc sonor.
Tot el que veieu és veritat dins la veritat que representa un punt de vista concret, únic i diferent a qualsevol altre, però en realitat molt poc diferent a qualsevol altre, però originari d'un jo que podem ser tots o només un tu, i que mostra fragmentàriament allò que ens avenim a anomenar realitat com a convenció per tal de poder moure'ns per un espai temporalment imprevist, eteri i efímerament caducifoli i cíclic per al qui ho pugui veure des de fora, situat en un punt de vista extra.


2)
En aquest vídeo hi ha condensada tota la filosofia comunicativa necessària per a un bon aprofundiment de les tècniques abstractes de realització d'obres material immaterials materialment substituïbles per un compendi abrupte de sensacions inefables sense necessitat de que l'obra objecte existeixi, i malgrat tot existeix, persisteix i avança.

El nom de la banda:

This is a work of art through the sound art rehearsal. Sound installation action in Nau Estruch (Sabadell). Sound art "exploring the universe of sound as an integral part of their experiments". (Vinyl exhibition catalogue).

No comments:

Post a Comment